vi tager ansvar 💚


Hos OKKER-GOKKER ORGANIC får du slow fashion børnetøj

Tidløst design og få kollektioner 

Ansvarlig produktion og mindre forbrug

VI 💚 ØKOLOGI & BÆREDYGTIGHED

For mange er bæredygtighed efterhånden ved at være en selvfølge, og det er vi glade for. Men for os er bæredygtighed ikke en trend, det er en livsstil. Vi mener, at vi alle har et ansvar i at passe på den klode, vi lever på. Vi skal udvise ydmyghed og respekt for naturen, og ikke mindst sikre, at vores kommende generationer har et dejligt sted at være. 

Vi skal handle mindre tøj, men stille krav til kvaliteten og produktionen. Derfor lægger vi vægt på, at vores tøj er tidløst og har en lang levetid, og kan bruges af mange børn før det slides op. 

Det er ingen hemmelighed, at tekstilindustrien er en af de største syndere, og der bliver desværre overproduceret tøj og brugt rigtig mange sundhedsskadelige kemikalier. Nogle skadelige stoffer kan ikke vaskes bort, uanset hvor mange gange du vasker tøjet. Hos Okker-Gokker Organic tager vi ansvar ved at sikre, at vores kollektioner produceres på den mest skånsomme og bæredygtige måde. Det gør vi ved at nøje udvælge hvilke fabrikker, vi vil samarbejde med. Okker-Gokker's kollektioner produceres udelukkende af naturmaterialer af høj kvalitet dvs. økologisk bomuld & økologisk uld. 

GOTS CERTIFICERING

GOTS står for "Global Organic Textile Standard" og er en verdensomspændende organisation, der sikrer, at produktionen af tekstiler overholder en række skrappe krav, som vi er stolte af at være en del af.

GOTS certificeringen giver os en troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden. Det vil sige, at når du køber vores tøj, får du ikke blot økologi, men også en garanti for miljømæssige hensyn under produktionen, ordentlige arbejdsforhold uden børnearbejde. I dag er der masser af økologisk tøj på markedet, men meget af det er produceret under kummerlige forhold, og det tager vi stærkt afstand fra. Derfor er det en rar følelse, at vi kan garantere vores kunder, at vi har styr på alle dele af vores forretning herunder selve produktionen af tøjet. Okker-Gokker Organic har opnået fuld miljø-certificering på tøjet, hvor ikke blot materialerne er økologiske, men hele kæden i produktionen bliver gennemgået: Miljø, emballage og ikke mindst det socialansvarlige aspekt.

Okker-Gokker Organic har vundet prisen som det "bedste danske bæredygtige børnetøjsmærke" to gange i træk.

Læs mere om GOTS certificering http://www.global-standard.org/

"Køb tekstiler mærket med GOTS, så er du med til at støtte økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed.""Vi skal til at købe mindre, og meget bedre, hvis vi ønsker en fremtid for vores børn på denne jord."

"Alle børn fortjener den bedste start på livet; Sunde tekstiler som ikke hæmmer deres udvikling."

Okker-Gokker om CSR, Bæredygtighed og økologi
HVORFOR ØKOLOGI & BÆREDYGTIGHED?
At tænke bæredygtighed ind i vores liv, på alle plan, er efterhånden en selvfølge. Vi mener, at vi alle har et ansvar for at tage vare på den klode vi lever på. Vi skal udvise ydmyghed og respekt for naturen, men sandelig også for at sikre de kommende generationer et sted at bo. Det kan vi gøre bl.a. ved at tænke os om før vi køber nyt;
Vi skal alle handle mindre, men BEDRE! Af samme årsag har vores tøj lang levetid, og kan bruges af mange børn før det slides op. På den måde tager vi ansvar som tøjproducent.
Tekstilindustrien er en af de aller mest forurenende der findes, og der bliver desværre overproduceret tøj og brugt rigtig mange sundhedsskadelige kemikalier. Nogle skadelige stoffer kan ikke vaskes bort, uanset hvor mange gange du vasker tøjet. Okker-Gokker Organic tager et medansvar som producent af børnetøj, ved at sørge for at produkternes tilbliven sker på den mest skånsomme & sunde måde. Ved at indgå samarbejde med fabrikker som har den samme filosofi som os, er vi med til at støtte op om forespørgslen på denne type produktion. Okker-Gokker's kollektioner laves udelukkende af naturmaterialer i ekstra høj kvalitet: økologisk bomuld & økologisk uld.