Handelsbetingelser

 Virksomhedsoplysninger

Virksomhedens navn: Nord -l-- Nord ApS
CVR-nummer: 37869139
Adresse: Nansensgade 11A, 3740 Svaneke, Danmark

Telefon: +45 30 28 82 11

E-mail: contact@okker-gokker.dk

Webadresse: www.okker-gokker.com

Bankoplysninger: Nordea Bank. Kontonummer: 0658-6893495248
 
Betaling
Mulige betalingsmåder er: VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, MobilePay og PayPal
Beløbet bliver først trukket når varerne er blevet pakket & sendt.
 
Levering
Vi ekspederer bestillinger i den rækkefølge de modtages. Alle bestillinger bliver så vidt muligt afsendt indenfor 2 hverdage. Under udsalgsperioder og ferier må der dog beregnes lidt længere leveringstid på op til 5 dage. Du modtager en mail når din bestilling er klar til afsendelse.


Alle forsendelser foregår med PostNord. I Danmark sendes alle pakker enten til en PostNord pakkeshop eller privatpakke med omdeling. Handler du for mere end DKK 499 kan du vælge fragtfri levering - dog kun til adresser i Danmark. Fragtfri levering bliver afsendt som privatpakke uden omdeling - altså skal den hentes i din valgte pakkeshop. Du får besked via email eller sms når din pakke er klar til afhentning. Forsendelser til udlandet leveres som udgangspunkt til modtagerens hjemmeadresse mandag til fredag. Ved levering til adresser i lande udenfor EU, opkræves ikke moms.

Fragtpriser

Danmark

  • Fragtfri levering (ved køb over DKK 499) - DKK 0,00 (sendes uden omdeling til en PostNord pakkeshop)
  • Privatpakke uden omdeling til PostNord pakkeshop - DKK 39,00
  • Privatpakke med omdeling - DKK 65,00 

Udlandet

  • Pakkeshop Sverige - DKK 75,00 (fragtfrit over DKK 1.000)
  • Privatpakke Sverige med hjemmelevering - DKK 100,00
  • Pakkeshop (DPD) Tyskland - DKK 74,60 / EUR 10.00 (Fragtfrit over EUR 65)
  • Privatpakke Tyskland med hjemmelevering (DPD) - DKK 97,00 / EUR 13.00
  • Privatpakke øvrige land - beregnes under bestilling

 
Udsalg
Under udsalget kan der forekomme udsolgte varer. Det opstår hvis flere bestiller den samme vare på samme tid. Skulle det ske at noget af det du bestiller er udsolgt, sender vi de øvrige varer og retter din bestilling til, så du kun betaler for de fremsendte varer. Ønsker du kun ordren hvis alle ting er på lager, bedes du skrive en besked til os om dette. Du må også gerne skrive hvis du i tilfælde af udsolgte varer evt. ønsker en anden størrelse. Husk at oplyse ordrenummer.

Returnering
Fortryder du dit køb giver Okker-Gokker fuld returret – også på udsalgsvarer. Varen skal dog returneres i ubrugt og ubeskadiget stand i original emballage, inkl. alle labels, senest 14 dage efter modtagelse, til adressen skrevet øverst på siden. Varer der returneres skal vedlægges original faktura og leveres uden omkostninger for Okker-Gokker. Bemærk: Pakker sendt retur til pakkeshops bliver ikke afhentet.
Ved returhandel tilbagebetales beløbet til din konto indenfor 14 dage.

 
Ombytning
Ønsker du at bytte til anden størrelse eller anden vare, skal varen ligeledes returneres i ubrugt, ubeskadiget stand i original emballage senest 14 dage efter modtagelse. Du får herefter pengene returneret, og du skal foretage en ny bestilling. Varer der returneres skal vedlægges original faktura og leveres uden omkostninger for Okker-Gokker.
 
Julegaver
Køb trygt dine julegaver hos Okker-Gokker. Vi bytter/returnerer dit køb indtil den 14.januar, pakker gerne ind, sender direkte til modtageren hvis det ønskes og lægger i så fald ingen faktura ved.
 

Reklamation
Som forbruger har man som kunde 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at  man enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Der er ikke reklamationsret på fejl eller mangler opstået efter varen har været i brug. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Registrering af oplysninger
De personlige oplysninger der registreres på Okker-Gokker bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og kun ejerne af Okker-Gokker har adgang til de registrede oplysninger. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret SSL forbindelse som er godkendt af PBS.

Forbehold
Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisfejl, m.v.