vi tager ansvar 💚


Hos OKKER-GOKKER ORGANIC für du slow fashion børnetøj

Tidløst design og fü kollektioner 

Ansvarlig produktion og mindre forbrug

VI 💚 ØKOLOGI & BÆREDYGTIGHED

For mange er bÌredygtighed efterhünden ved at vÌre en selvfølge, og det er vi glade for. Men for os er bÌredygtighed ikke en trend, det er en livsstil. Vi mener, at vi alle har et ansvar i at passe pü den klode, vi lever pü. Vi skal udvise ydmyghed og respekt for naturen, og ikke mindst sikre, at vores kommende generationer har et dejligt sted at vÌre. 

Vi skal handle mindre tøj, men stille krav til kvaliteten og produktionen. Derfor lÌgger vi vÌgt pü, at vores tøj er tidløst og har en lang levetid, og kan bruges af mange børn før det slides op. 

Det er ingen hemmelighed, at tekstilindustrien er en af de største syndere, og der bliver desvÌrre overproduceret tøj og brugt rigtig mange sundhedsskadelige kemikalier. Nogle skadelige stoffer kan ikke vaskes bort, uanset hvor mange gange du vasker tøjet. Hos Okker-Gokker Organic tager vi ansvar ved at sikre, at vores kollektioner produceres pü den mest skünsomme og bÌredygtige müde. Det gør vi ved at nøje udvÌlge hvilke fabrikker, vi vil samarbejde med. Okker-Gokker's kollektioner produceres udelukkende af naturmaterialer af høj kvalitet dvs. økologisk bomuld & økologisk uld. 

GOTS CERTIFICERING

GOTS stĂĽr for "Global Organic Textile Standard" og er en verdensomspĂŚndende organisation, der sikrer, at produktionen af tekstiler overholder en rĂŚkke skrappe krav, som vi er stolte af at vĂŚre en del af.

GOTS certificeringen giver os en trovÌrdig garanti for en miljømÌssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskÌden. Det vil sige, at nür du køber vores tøj, für du ikke blot økologi, men ogsü en garanti for miljømÌssige hensyn under produktionen, ordentlige arbejdsforhold uden børnearbejde. I dag er der masser af økologisk tøj pü markedet, men meget af det er produceret under kummerlige forhold, og det tager vi stÌrkt afstand fra. Derfor er det en rar følelse, at vi kan garantere vores kunder, at vi har styr pü alle dele af vores forretning herunder selve produktionen af tøjet. Okker-Gokker Organic har opnüet fuld miljø-certificering pü tøjet, hvor ikke blot materialerne er økologiske, men hele kÌden i produktionen bliver gennemgüet: Miljø, emballage og ikke mindst det socialansvarlige aspekt.

Okker-Gokker Organic har vundet prisen som det "bedste danske bÌredygtige børnetøjsmÌrke" to gange i trÌk.

LĂŚs mere om GOTS certificering http://www.global-standard.org/

"Køb tekstiler mÌrket med GOTS, sü er du med til at støtte økologi, bÌredygtighed og social ansvarlighed.""Vi skal til at købe mindre, og meget bedre, hvis vi ønsker en fremtid for vores børn pü denne jord."

"Alle børn fortjener den bedste start pü livet; Sunde tekstiler som ikke hÌmmer deres udvikling."