Velkommen til Okker-Gokker organic


Okker-Gokker Organic er dansk designet, økologisk og GOTS certificeret børnetøj til børn i alderen 0-8 år med fokus på børnenes komfort og bevægelighed. Stilen er kendetegnet ved et skandinavisk islæt med fokus på kvalitet, enkelhed, rene linjer og afdæmpede farver. Du kender måske allerede vores stribede mælkedrenge designs. 

Ingeborg Griegel er drivkraften bag Okker-Gokker Organic. Hun designer vores børnetøj, og er du på Bornholm vil du højst sandsynligt også møde hende i vores flagshipstore i Svaneke. Ingeborgs grundfilosofi om ”less is more” er bærende i alt, hvad vi producerer, og Bornholm er en naturlig inspirationskilde for vores tøj og bæredygtige tankegang. Hold også øje med vores kollektioner til kvinder under samme mærke, og under mærket "Valhalla Reunion". Alt er designet af Ingeborg Griegel og kan købes i denne shop.

Som børnetøjsproducent er det vigtigt for os, at vi viser vejen for den næste generation, og passer bedst muligt på moder jord og de ressourcer vi har til rådighed. Derfor er vores tøj økologisk og bæredygtigt produceret under ordentlige arbejdsforhold. Vi producerer få klassiske styles, som kan bruges igen og igen. Vi lægger vægt på certificerede økologiske naturmaterialer af den bedste kvalitet og et tidløst design. Hellere færre men gode stykker tøj end en masse, som hurtigt bliver slidt. Læs mere om vores ansvarlighed

Derfor vil du elske okker-gokker

🌱 100% økologisk og bæredygtigt børnetøj

🌱 Børnetøj i 100% naturmaterialer

🌱 Tidløst design, der kan bruges igen og igen

🌱 God komfort og bevægelighed, så børn kan være børn

🌱 Lækkert kvalitetstøj direkte fra Bornholm 

instagram

Følg med i vores daglige ø-liv og se skønne billeder af børn i vores tøj

ansvarlighed

Læs mere om vores holdning til bæredygtighed & økologi

flagship store

Se billeder fra vores fysiske øko-univers i Svaneke, adresse og åbningstider

shop Okker-Gokker bestsellere

Mormor - Mælkedreng - Morfar - Uld